OBLICZ OBJETOSC I POLE POWIERZCHNI CALKOWITEJ GRANIASTOSLUPOW PROSTYCH
paula2: OBLICZ OBJETOSC I POLE POWIERZCHNI CALKOWITEJ GRANIASTOSLUPOW PROSTYCH
8 sty 19:23
paula2:
8 sty 19:32
paula2:
8 sty 19:50
paula2: Pomoze ktos

? prosze
8 sty 20:04
Monza: Zauważ że 2a=6
8 sty 20:10
paula2: i co dalej

2a=6 /:2
a = 3
8 sty 20:13
Monza: P
B = 6*a*H
V = P
P*H
8 sty 20:15
asdf: pole to 6 trójkątów równobocznych..
8 sty 20:16
paula2: dobrze obliczylam a
8 sty 20:16
paula2: Pp = 3a
2 √3 przez 2 co nie
8 sty 20:17
paula2: V = 3a2 p{3{ przez 2 i razy h
8 sty 20:17