sprawdz czy funkcja f i funkcja g sa rowne, gdy
SANDRA: Pomóżcie

mam tutaj takie zadanie:
sprawdz czy funkcja f i funkcja g sa rowne, gdy f(x)=√x−1 √x−2 g(x)=√(x−1)(x−2)
8 sty 18:33
asdf: f(x) = p{x−1 * √x−2?
8 sty 18:35
SANDRA: i co dalej

?
8 sty 18:37
asdf: iloczyn pierwiastków = pierwiastkowi iloczynów... (coś takiego)
√a * √b = √a*b
8 sty 18:38
SANDRA: heh mozesz mi napisac cale zadanie jak ma wygladac

bez tlumaczenia bo ja chce to odrobic i
miec juz z glowy
8 sty 18:44
asdf: no co ty...na gotowca nie licz. Chyba, ze zaplacisz 10000$ to zrobię.
8 sty 18:45
asdf: chociaż jak chcesz to ryzykuj − napisz w rozwiązaniu ten komentarz i już. Ale jak Cie wezmie do
tablicy to musisz jej to powiedzieć z głowy (bo udowodniać to nie ma co..)
8 sty 18:46
SANDRA: hehe

trudno się mowi, skoro nie chcesz pomoc to nie..
8 sty 18:46
SANDRA: ja mam to zrobic na kartce i dac do sprawdzenia,. do tablicy mnie z tego nie wezmie
8 sty 18:47