matematykaszkolna.pl
Szybka pomoc :) Wardemi: http://imageshack.us/photo/my-images/546/20130108444.jpg/ prosze o 2/3/4/5/6/7 zadanie, pierwsze juz dostalem ^^ z gory dziekuje
8 sty 14:31
Piotr: brak słów. https://matematykaszkolna.pl/forum/178353.html Drugiego nawet nie potrafiles dokonczyc. i nawet sie nie orentujesz, ze na tej kartce masz 6 zadan a nie 7
8 sty 14:40
Wardemi: Nie podchodze nawet do tego ... nie mam czasu dzis caly dzien zawalony, gdybym mial czas rozwiazac to sam to bym czegos takiego nie wstawial i nie prosil o pomoc prawda ? Zrobilem zdjecie i wstawilem, nie analizowalem tego poniewaz nawet nie mialem stycznosci z tym tematem, nie bede siedzial i sie meczyl wiedzac ze nic nie zrobie, jestem slaby z matematyki wiec to bedzie tylko strata czasu.
8 sty 14:50
jikA: Skoro nie podchodzisz do tego to jutro też do sprawdzianu nie podchodź. Prawda bywa bolesna.
8 sty 14:54
Piotr: te zadania wrzuciles 2 godziny temu wiec nie wydaje mi sie, ze masz caly dzien zawalony. Dla mnie to tez bedzie strata czasu pisac wszystkie rozwiazania. Powodzenia.
8 sty 14:55
jikA: Pokaż że Ci zależy próbujesz i Ci nie wychodzi wtedy osoba chcąca pomóc widzi że tej osobie zależy to z chęcią pomoże a Ty wolisz aby ktoś napisał gotowca bez własnego wkładu pracy i będziesz happy.
8 sty 14:57
Wardemi: To sa pytania ktore beda na sprawdzianie, chcialem tylko odpowiedzi, to ze dalem 2h temu nie znaczy ze caly dzien siedze w domu, wkleic zadania to 2sec ... Ja nie wiem czy to jest takie ciezkie .. zrozumiec przekaz. Ze nie mam zielonego pojecia co na tym jest, nie mialem stycznosci z tym tematem, miesiac w szkole mnie nie bylo kiedy to przerabialem, mam jeden dzien na napisanie tego. W jeden dzien mam sie super tego nauczyc ? Gdzie jestem slaby strasznie z matematyki? Nawet nie jeden dzien bo mam inne obowiazki. Gdyby to nie bylo wazne i gdybym sie na tym znal to bym sam to zrobil ... ale sytuacja mnie zmusza do poproszenia o pomoc. Pierwszy raz takie cos wstawiam.
8 sty 15:21
jikA: To powiedz mi co Ci dadzą rozwiązane zadania skoro jesteś jak to napisałeś "zielony"? Jeżeli mi jasno wyjaśnisz co Ci dadzą rozwiązane zadania skoro nic z tego nie rozumiesz i jeżeli będziesz miał podobne na sprawdzianie i tak nic nie zrobisz bo przecież jesteś "zielony". Uzasadnij to a Ci pomogę.
8 sty 15:41
Artur_z_miasta_Neptuna: ja odpowiem za niego ... dadza tyle ... że przepisze na sciągę toczka w toczkę i jutro toczka w toczkę to przepisze ... jeżeli zadania będą inne −− to też przepisze (może nauczycielka się 'nie kapnie') on nie chce tego rozumieć −−− on szuka frajera który mu to 'za frajer' rozwiąże ... a najlepiej gdyby jeszcze napisał mu to w latexie w formie ściągi ... aby nie musiał się niepotrzebnie nadwyrężać.
8 sty 15:54
Artur_z_miasta_Neptuna: a do autora ... nie było Ciebie miesiąc w szkole −− to trza się było wtedy uczyć
8 sty 15:56
123_123_123_123: Ja sie domyslam ze to sa podpieprzone zadania na sprawdzian, a ze typek nic nie czai to liczy na frajera dzieki ktoremu napisze sprawdzianik na 100%
8 sty 15:59
Artur_z_miasta_Neptuna: tak czy siak ... liczę na naszych forumowiczów ... że nikt mu nie udzieli żadnej odpowiedzi − niech się chlop uczy
8 sty 16:04
Wardemi: Nie ... szukam frajera ktory bedzie pierdolil mi glupoty ktore mam w dupie .. wlasnie po to tu napisalem. Zadania juz dostalem ....
8 sty 22:22
Wardemi: Tak wiec dzieki.
8 sty 22:23