8 sty 14:31
8 sty 14:40
Wardemi: Nie podchodze nawet do tego ... nie mam czasu dzis caly dzien zawalony, gdybym mial czas
rozwiazac to sam to bym czegos takiego nie wstawial i nie prosil o pomoc prawda ? Zrobilem
zdjecie i wstawilem, nie analizowalem tego poniewaz nawet nie mialem stycznosci z tym tematem,
nie bede siedzial i sie meczyl wiedzac ze nic nie zrobie, jestem slaby z matematyki wiec to
bedzie tylko strata czasu.
8 sty 14:50
jikA:
Skoro nie podchodzisz do tego to jutro też do sprawdzianu nie podchodź. Prawda bywa bolesna.
8 sty 14:54
Piotr:
te zadania wrzuciles 2 godziny temu wiec nie wydaje mi sie, ze masz caly dzien zawalony.
Dla mnie to tez bedzie strata czasu pisac wszystkie rozwiazania. Powodzenia.
8 sty 14:55
jikA:
Pokaż że Ci zależy próbujesz i Ci nie wychodzi wtedy osoba chcąca pomóc widzi że tej
osobie zależy to z chęcią pomoże a Ty wolisz aby ktoś napisał gotowca bez własnego wkładu pracy
i będziesz happy.
8 sty 14:57
Wardemi: To sa pytania ktore beda na sprawdzianie, chcialem tylko odpowiedzi, to ze dalem 2h temu nie
znaczy ze caly dzien siedze w domu, wkleic zadania to 2sec ... Ja nie wiem czy to jest takie
ciezkie .. zrozumiec przekaz. Ze nie mam zielonego pojecia co na tym jest, nie mialem
stycznosci z tym tematem, miesiac w szkole mnie nie bylo kiedy to przerabialem, mam jeden
dzien na napisanie tego. W jeden dzien mam sie super tego nauczyc ? Gdzie jestem slaby
strasznie z matematyki? Nawet nie jeden dzien bo mam inne obowiazki. Gdyby to nie bylo wazne i
gdybym sie na tym znal to bym sam to zrobil ... ale sytuacja mnie zmusza do poproszenia o
pomoc. Pierwszy raz takie cos wstawiam.
8 sty 15:21
jikA:
To powiedz mi co Ci dadzą rozwiązane zadania skoro jesteś jak to napisałeś "zielony"?
Jeżeli mi jasno wyjaśnisz co Ci dadzą rozwiązane zadania skoro nic z tego nie rozumiesz i
jeżeli będziesz miał podobne na sprawdzianie i tak nic nie zrobisz bo przecież jesteś
"zielony". Uzasadnij to a Ci pomogę.
8 sty 15:41
Artur_z_miasta_Neptuna:
ja odpowiem za niego ... dadza tyle ... że przepisze na sciągę toczka w toczkę i jutro toczka w
toczkę to przepisze ... jeżeli zadania będą inne −− to też przepisze (może nauczycielka się
'nie kapnie')
on nie chce tego rozumieć −−− on szuka frajera który mu to 'za frajer' rozwiąże ... a najlepiej
gdyby jeszcze napisał mu to w latexie w formie ściągi ... aby nie musiał się niepotrzebnie
nadwyrężać.
8 sty 15:54
Artur_z_miasta_Neptuna:
a do autora ... nie było Ciebie miesiąc w szkole −− to trza się było wtedy uczyć
8 sty 15:56
123_123_123_123: Ja sie domyslam ze to sa podpieprzone zadania na sprawdzian, a ze typek nic nie czai to liczy
na frajera dzieki ktoremu napisze sprawdzianik na 100%
8 sty 15:59
Artur_z_miasta_Neptuna:
tak czy siak ... liczę na naszych forumowiczów ... że nikt mu nie udzieli żadnej odpowiedzi −
niech się chlop uczy
8 sty 16:04
Wardemi: Nie ... szukam frajera ktory bedzie pierdolil mi glupoty ktore mam w dupie .. wlasnie po to tu
napisalem. Zadania juz dostalem

....
8 sty 22:22
Wardemi: Tak wiec dzieki.
8 sty 22:23