matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POCHODNE
pochodna:
f(x)=e
x
i jeszcze ten x jest do potęgi 2. czyli e
(
x
2
) bardzo prosze o pomoc.
7 sty 23:48
jikA:
f(x) = e
x
2
f'(x) = 2xe
x
2
7 sty 23:52
pochodna:
dziekuje
7 sty 23:56