sin
Majkel201:
mogę tutaj skrócić cos z cos i sin z sin czyli
(sinα+cosα)
2
7 sty 20:16
m: nie mozesz
7 sty 20:17
Mati_gg9225535: nie mozesz skrocic bo masz dodawanie

w liczniku masz sinα
2 + cosα
2 czy moze sin
2α+cos
2α to istotne

a moze sa jakies nawiasy?
7 sty 20:17
Majkel201: nie. Jest tak jak napisałem. Czyli nie można ?
7 sty 20:23
Majkel201: ?
7 sty 20:40
Majkel201:
Czy L=P
| (sinx)(siny) | | sinx | | siny | |
| = |
| * |
| |
| (cosx)(cosy) | | cosx | | cosy | |
7 sty 20:48
Majkel201: 
PRoszę o pomoc
7 sty 20:58
Artur_z_miasta_Neptuna:
co do 20:48 tak ... L=P
co do wcześniejszego pytania (20:16) nie ... nie możesz
7 sty 21:06
Majkel201: dziękuje
7 sty 21:10