matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Naszkicuj wykres funkcji fx= |2x^2-2x| nie wiem
Błażej:
Naszkicuj wykres funkcji fx= |2x
2
−2x| nie wiem jak! czy to jest fx = 2|x||x−1| ?
7 sty 19:03
Aga1.:
Najpierw narysuj y=2x
2
−2x
7 sty 19:12
Aga1.:
7 sty 19:14