matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
słaby matematyk:
2
tg2α=
udowodni ktoś tożsamość ?
ctgα−tgα
6 sty 22:19
Aga1.:
2
2
2
P=
=
=
=
ctgα−tgα
1
−tgα
tgα
1−tg
2
α
tgα
2tgα
=tg2α=L,
1−tg
2
α
cosα≠0 i cos2α≠0
6 sty 22:50