matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dwie trzecie *(-3) = ile to się równa
asdf:
Dwie trzecie *(−3) = ile to się równa
6 sty 21:09
ja:
to jakiś żart?
2
2
−3
−6
*(−3)=
*
=
=−2
3
3
1
3
6 sty 21:12
Mateusz:
2
−6
*(−3)=
3
3
a jak nie widzisz tego to proponuje tak.....
2
−3
*(
)
3
1
6 sty 21:13