matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granica
monika:
√
x
−10
3
1
1
lim
x→10
6
=[
0
0
]
*(3*
3
√
x
2
)=
*(3*10
4
)=
3
√
x
−10
2
2*
√
x
2*10
3
15
6 sty 20:55
monika:
lim
x→0
+
e
1
x
=e
1
0
+
=+
∞
6 sty 21:22
monika:
6 sty 22:14
monika:
6 sty 22:22
monika:
proszę o spr
6 sty 22:42