matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Współrzędne wektora
Fresh:
Oblicz współrzędne punktu B A(0,−3) Wektor = [2,−1] =?
6 sty 18:12
Dominik:
B=(2,−4)
6 sty 18:15
jadzia:
B(0+2;−3+(−1))⇒ B(2;−4)
6 sty 18:15
Fresh:
Dzięki wielkie
6 sty 18:18