matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
bardzo proszę pomóżcie
ewelina:
Wskaż wielomian, którego nie można rozłożyć na czynniki. A. W(x)=6−x3 B. P(x)=x3−x2−2x+2 C. A(x)=x(x−1)+2(x−1) D. K(x)=4+x2
6 sty 15:53
Aga1.:
d)
6 sty 15:57