matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log- Powinno wyjsc co innego?
alm:
log
1
3
(27
3
√
9
) = log
1
3
(3
3
*3
2
3
)=log
1
3
(3
2
)
1
(
)
x
=3
2
3
3
−x
=3
2
x=−2
2
liczyłem kilka razy, ale w książce mam −3
3
6 sty 15:11
krystek:
a
n
*a
m
=a
n+m
6 sty 15:14
alm:
Dzięki− głupi błąd jak zwykle
6 sty 15:22