prosze o rozwiązanie
misiania11154: zad1dwa pociągi jechały z miasta A do miasta B oddalonych od siebie o 616km.Pociąg jadący z
miasta A do miasta B wyjechało godzinę wcześniej niż pociąg jadący z miasta B do miasta A i
jechał z prędkością o 11km|h mniejszą>pociągi te dojechały do celu w tym samym momencie Oblicz
z jakimi prędkościami jechały te pociągi proszę o krótki zapis.v predkość pociągu A t czas
przejazdu z B 616=v*t 616=(v−11)*(t+1) 616=616t −11)*(t+1)
6 sty 14:12
misiania11154:
6 sty 17:06
misiania11154: proszę o rozwiązanie bo mi nie wychodzi a muszę mieć na jutro
6 sty 17:08
misiania11154:
6 sty 17:08