matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
KASIA.:
π
f(x) = 3sin(x +
) − 1
3
czy to trzeba tak: f
1
(x) = 3sinx
π
u=[ −
, −1]
3
π
f(x) = 3sin(x +
) − 1
3
to tyle?
6 sty 13:40
Artur_z_miasta_Neptuna:
zależy co masz zrobić
6 sty 13:41