matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pilna pomoc potrzeba prosze
ewela:
W zwierciadle kulistym wklęsłym powstaje obraz pozorny powiększony 2 razy. Promień krzywizny zwierciadła wynosi 40cm. a. y=60cm b. f=20cm c. z=0,05D d. x=30cm które są poprawnymi odpowewidziami
6 sty 12:46