matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz ile kosztuje 1 kg szynki jesli za 0.23kg zapłacono 5.29zL
speedrych:
6 sty 12:33
M:
19 sty 06:01
Jolanta:
23 dag−−−−−−−5,29zl 100dag−−−−−−x
100dag*5,29zl
x=
23dag
529zl
x=
=23zl
23
20 sty 00:13