mam pytanie ile trzeba zdobyć punktów ,czy procent na marurze pisemnej żeby zal
beata: mam pytanie ile trzeba zdobyć punktów ,czy procent na marurze pisemnej żeby zaliczyć?i jak
jest na ustnej
5 sty 23:56
beata: czy może mi ktoś odpowiedzieć
5 sty 23:58
Dominik: 30% mozliwych punktow do uzyskania − tak samo na ustnej, jak i pisemnej. ilosc punktow zalezy
od przedmiotu, bo matury sa roznie punktowane.
6 sty 00:00
beata: poziom podstawowy ma 50 punktów czy tak
6 sty 00:01
beata: pisemny
6 sty 00:01
6 sty 00:04
pigor: ... tak, czyli 30%*
50 pkt= 3*5*100%= 15*1 =
15 pkt. zalicza matmę

. ....
6 sty 00:06
beata: czyli około 15 punktów potrzeba żeby zaliczyć?
6 sty 00:06
beata: dzięki
6 sty 00:07
Dominik: trzeba bylo zostawic jej to dzialanie do wykonania − pocwiczylaby przed matura, skoro boi sie o
niezaliczenie.
6 sty 00:08
ona:
pisemne:
matematyka − 15 punktów
j. polski − 21 punktów
j. obcy − 15 punków
ustne:
j. obcy − 9 punktów
j. polski − 6 punków
6 sty 00:09