matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równanie
jaaa:
rozwiąż równanie cos
2
x=0
5 sty 20:31
Saizou :
π
x=
+kπ k∊C
2
5 sty 20:33
Dominik:
cosx = 0 i czytamy z wykresu
5 sty 20:34
jaaa:
a dlaczego cos
2
x zamieenia sie w cosx
5 sty 20:38
krystek:
cosx*cosx=0 ⇔cosx=0 lub cosx=0
5 sty 20:40