matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Karoool:
Mam problem z jednym przykładem : Log
4
2=
5 sty 19:49
Artur_z_miasta_Neptuna:
1
log
4
2 = log
2
2
2 = // z własności logarytmów // =
log
2
2 =
2
1
= // z własności logarytmow// =
* 1
2
5 sty 19:50
Karoool:
Dziękuje bardzo
5 sty 19:51