matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
narysuj wykres
Aga:
x−3 y = 2 + 2
5 sty 19:26
h:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=2%5E%28x-3%29%2B2&dataset=
5 sty 19:27
Aga1.:
I z czym masz problem? Narysuj najpierw y=2
x
i przesuń go o 3 jednostki w prawo i 2 jednostki do góry.
5 sty 19:27
Aga:
dziękuje
9 sty 10:33