liczba dodatnia wyrazów ciągu okreśonego wzorem..
Oliwia: | | 1 | |
liczba dodatnia wyrazów ciągu okreśonego wzorem an = 2− |
| n jest równa: |
| | 3 | |
A. 6 B. 5 C. 4 D. 3
5 sty 19:15
123_123_123_123: 6
5 sty 19:17
Oliwia: a skąd sie to wzięło
5 sty 19:18
Oliwia:
5 sty 19:31
asdf:
6 > n
n < 6
| | 6 | |
a6 = 2 − |
| = 0, a to jest dodatnie? |
| | 3 | |
5 sty 19:32
Oliwia:
5 sty 19:34
Oliwia: tak 0 jest dodatnie

czyli jest tych wyrazów 6 tak?
5 sty 19:38
Aga1.: Nie
5 sty 19:41
Oliwia: czyli jak ma być?
5 sty 19:46
asdf: sześć to jest wyrazów nie ujemnych..
5 sty 20:37