matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
źć pochodne cząstkowe I rzędu
tina:
znaleźć pochodne cząstkowe I rzędu względem każdej zmiennej niezależnej f(x,y,z)=x*y+y*z+z*x f'x=y+z f'y=x+z f'z=y+x może ktoś powiedzieć czy to dobrze zrobiłam
1 cze 21:03