matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zaznacz na płaszczyźnie z układem współrzędnych zbiór A
eafgae:
Zaznacz na płaszczyźnie z układem współrzędnych zbiór: A={(x,y): log
x
y=2} Wie ktoś może jak to zrobić?
4 sty 23:54
ZKS:
Zał. 0 < x ≠ 1 ∧ y > 0 y = x
2
4 sty 23:57