matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy
Belinda:
Może mi ktoś pomóc
log
3
7
log
3
49
4 sty 19:44
krystek:
log
3
7
1
=
2log
3
7
2
4 sty 19:46
Belinda:
przepraszam tu poprawiam
log
3
7
log
3
49
4 sty 19:46
Belinda:
tak a jeżeli moge zapytać 2log
3
7=2? skąd
4 sty 19:48
krystek:
alogb=logb
a
4 sty 19:49
krystek:
log49=log7
2
=2log7
4 sty 19:51