wartosc ctg kąta ostrego
Emily: Wartością ctg α kąta ostrego α, jeśli sinα = 1√11 /4 jest?
4 sty 16:19
123_123_123_123: dolicz cosinusa z jedynki
4 sty 16:20
Emily: zebym umiala tak zrobic bym nie pisala...

nienawidze trygonometrii
4 sty 16:21
123_123_123_123: sin
2x+cos
2x=1
Dalej chyba nic trudnego
4 sty 16:23
Emily: dzieki

jestes wielki/ wielka
4 sty 16:26
PW: Ale treść zadania dziwna: na pewno było tam "jeden razy pierwiastek z jedenastu"?
Nikt tak nie pisze, bo po co − złapać ucznia na tym, że nie wie, iż 1 koń = koń?
4 sty 17:59