matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
misiek:
Oblicz (x+2)
2
−1=(x+3)
2
+2
4 sty 11:59
Artur_z_miasta_Neptuna:
wymnóż i redukuj co się da
4 sty 12:01
politechniczny:
(x+2)
2
−1=(x+3)
2
+2 x
2
+4x+4−1=x
2
+6x+9+2 x
2
+4x+4−1−x
2
−6x−9−2=0 −2x−8=0 −2(x+4)=0
4 sty 15:21