matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy nie wiem jak rozwiązać
Ania:
−x
2
−3x≥−4
4 sty 06:52
Ania:
2−3x
2
=6+x
2
4 sty 06:57
krystek:
−x
2
−3x+4≥0 m zerowe wykres i odpowiedź. −4x
2
−4=0 x
2
+1=0 i odp ?
4 sty 08:54