matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o rozwiazanie rownania 1 i 4
precelek:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/537398_480062595370655_1305881244_n.jpg?oh=aa564caa61669c31f8c5caa2e02ef63f&oe=50E779E5&__gda__=1357445188_e7d45d0315db2061a13ecff6fb659044
3 sty 20:42
precelek:
dzięki
3 sty 21:01