matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyrazenia
boby:
hej mam takie zadanie prosze o pomoc w rozwiązaniu wyrażenia
1
(0,5)
x
2
*2
2
x
+
2
=
64
3 sty 18:07
boby:
5
1
czy to ma byc tak
x
4
+
2
=
2
10
8
3 sty 18:11
boby:
3 sty 18:59
krystek:
1
0,5=
=2
−1
2
3 sty 19:00
krystek:
2
−x
2
+2x+2
=2
−?
3 sty 19:01
boby:
=2
−
1
3 sty 19:02
krystek:
1
=2
−?
64
3 sty 19:03
boby:
1
=2
−
8
64
3 sty 19:05
boby:
dobrze
3 sty 19:52
ble:
U{1]{64}=2
−
6
7 sty 16:32