Funkcja
Licealista: Wykaż że. do wykresu funkcji...
Wykaż że do wykresu funkcji y=√2x−√3 nie należy żaden punkt o obu współrzędnych
wymiernych.
Zadanie niby oczywiste ale nie wiem jak,
3 sty 17:26
imie lub nick: (3/2,0)
3 sty 17:28
Licealista:
3 sty 17:29
Licealista: odświeżam.
3 sty 17:31
imie lub nick: zabiłem twoje zadanie
3 sty 17:31
Artur_z_miasta_Neptuna:
jak nie należy jak własnie został podany taki punkt
| | 3 | |
x= |
| ; y=0  obie liczby wymierne vel zadanie do kosza |
| | 2 | |
3 sty 17:49
Maslanek: No, chyba nie
3 sty 18:10
Artur z miasta Neptuna:
Maslansek ... x jest pod pierwiastkiem
3 sty 21:34