matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
naszkicuj wykres
adrianna:
proszę o wykres
2cos2(x−pi\3)
3 sty 15:44
Mat:
chyba to cos takiego że rysuje y=cosx , przesuniecie o T= [π/3,0] , potem y=k*f(x) żeby wyszło 2cos(x−π/3)
3 sty 15:51
adrianna:
chyba
potrzebuję pewne źródło
3 sty 15:56