Granice Funkcji - asymptoty Bardzo prosze
klara:
Wyznacz wszystkie asymptoty
5x3/x2−9
3 sty 13:15
Tad:
pionowe oczywiste .... i szukaj ukośnej −
3 sty 13:21
klara: już je mam, chcialam poprostu sprawdzic wynik
3 sty 13:24
klara: Pomoże ktoś?
3 sty 13:44
Mila: x−3;x=−3
y=5x
3 sty 13:46
klara: no bo właśnie a mi wyszło 5 a b mi wyszło 45/2x i nie wiem w czym jest błąd z tym b
3 sty 13:50
Mila: b=0 liczysz granicę.
3 sty 13:53
klara: no licze i mi nie wychodzi. mogłabyś mi policzyc to tutaj krok po kroku zebym zobaczyla błąd?
3 sty 13:55