ciągi
refe: dany jest ciąg (log x,log √2x ,log 2)wykaż ,że dla każdej dodatniej liczby x ten ciąg jest
arytmetyczny.
2 sty 21:49
krystek: log(√2x)−logx=log2−log(√2x)
2 sty 21:50
refe: dany ciąg w ogólnym wyrazie
5n+25
an+=____ sprawdź który wyraz ciągu jest równy 10
n+1
ps.sorry nie mam worda
2 sty 22:23
2 sty 22:25
refe: ejj i to jest tyle bo wgl tych ciągów nie rozumiem

?
2 sty 22:26
krystek: Wylicz i n∊N
2 sty 22:28
refe: stary nie kminie tego w ogóle
2 sty 22:30
krystek: To Młody zacznij liczyć
5n+25=10(n+1)
2 sty 22:43