zadanie z działu liczb rzeczywistych
monia: Dane są liczby x=2√3+5 i y=3√3−1 ,wyznacz x−y
2 sty 20:58
123_123_123_123: Not sure if joking or just an idiot...
Nie wiesz jak sie odejmuje 2 liczby?
2 sty 20:59
Saizou : x−y=2√3+5−(3√3−1)=2√3+5−3√3+1=6−√3
2 sty 21:00
polak: 2√3+5−(3√3−1)=2√3+5−3√3+1=6−√3
2 sty 21:02
monia: 123123123123 <− dziękuję... dopiero się tego uczę, teraz już rozumiem jak to zrobić,
musiałam zobaczyć jakiś przykład
2 sty 21:08
123_123_123_123: Uczysz sie odejmować? Brawoł
2 sty 21:09
monia: A spadaj wredoto

(przyznaje, że zadania może nie należą do trudnych, ale chyba można prosić
o pomoc)
2 sty 21:19
123_123_123_123: A stul pysk
2 sty 21:37