matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o pomoc
saw:
Wyłącz przed nawias i wykonaj działanie 3
√
100
−2
√
90
+4
√
40
=
2 sty 20:41
kamnow:
3*10−2
√
9*10
+4
√
4*10
= 30−2*3
√
10
+4*2
√
10
=30−6
√
10
+8
√
10
=30+2
√
10
2 sty 20:45