fff
Ania Muszka: 102+log3=
25−12log227=
5−1+2log54=
2 sty 20:21
krystek: a)
100*3
2 sty 20:22
2 sty 20:28
Ania Muszka: czyli w a ma byc 300?
2 sty 20:30
krystek: A sądzisz ,że nie?
2 sty 20:30
Ania Muszka: strasznie pyskliwy jestes,spora liczba.
w c wychodzi 315
w b nie wiem czy dobrze p[oliczylam niewymiernosc 32*3√39 ?
2 sty 20:35
krystek: Co znaczy "pyskliwy"?
2 sty 20:36
Ania Muszka: nie chcialabym urazic ale masz specyficzne odgryzienia sie..........?
2 sty 20:37
Ania Muszka: wybacz.......
2 sty 20:37
krystek: ?
Masz liczyć , sama dochodzić do wyniku!
2 sty 20:38
krystek: 102*10log3=100*3=300
2 sty 20:39
Ania Muszka: dochodzic ale ktos musi zaczac.....nie pokazac tylko link z stronka ktora juz sto razy
zdarzylam przejrzec i nic.......
2 sty 20:40
Ania Muszka: ooooooo o to mi chodzilo troche wytlumaczyc
2 sty 20:41
Ania Muszka: danke

2 sty 20:41
asdf: 102+log103 = 10log10100 + log103 = 10log10300 = 10log10300 = .
2 sty 20:41
Ania Muszka:
2 sty 20:43
asdf: nie wiem, tak sobie napisałem..
2 sty 20:44
Ania Muszka: 300
2 sty 20:44
Ania Muszka: napewno
2 sty 20:44
krystek: asdf poszedł dalszą drogą do celu.
2 sty 20:45
Ania Muszka: tak dluzej sie rozpisal ale tez swietnie
2 sty 20:48