matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
bryyylyyy
dreamliner:
pole powierzchni całkowitej sześcianu o objętość 512cm
3
jest równa ?
2 sty 16:57
123_123_123_123:
V = a
3
Pc = 6a
2
2 sty 16:58
krystek:
a
3
=512 ⇒a=...? P
c
=6*a
2
2 sty 16:58