matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
odwzorowanie liniowe
xxx:
Znależć odwzorowanie liniowe f:R
4
→R
3
jezeli f(1,1,1,1)=(1,3,3), f(1,0,1,0)=(1,1,−3) oraz Kref={(0,0,z,t):z,t∊R}
2 sty 15:38
xxx:
bardzo prosze o pomoc
2 sty 16:42