ratunku!
tomek: mam tu takie działanie
2+5*8−17+23
jak to obliczyć?
31 maj 20:52
ema: 2+40−17+8= ? policz
31 maj 20:59
konst: 2+40−17+8=42−17+8=25+8=33
31 maj 21:01
♊: Chyba problem sprawiło Ci to:
23 = 2*2*2 = 8
31 maj 21:01
ema: jak nie umie w pamieci to kalkulator chyba juz ma
31 maj 21:02
♊: ema − jeżeli ktoś ma zadanie takie zadanie z potęgami to najprawdopodobniej nie rozumie potęg,
bo pozostałe rzeczy powinien mieć wcześniej.
Nie widzę więc sensu komentować z ironią tego zadania.
31 maj 21:05