.
asdf:

granice (lewo i prawo stronne)
punkt a:
f(a) = 1
lim x→ a
− = 2
lim x→ a
+ = 1
f(x
1) = 1
lim x→x
1− = 2
lim x→x
1+ =
∞
f(x
3) = x
lim x→x
3− = 1
lim x→x
3+ = 3
f(x
4) = 4
lim x→x
4− = 2
lim x→x
4+ = 4
f(x
5) = 1
lim x→x
5− = 3
lim x→x
5+ = 2
dobrze?
1 sty 18:12
asdf: ?
1 sty 18:36
asdf: ?
1 sty 19:18
asdf: ?
1 sty 19:41
ICSP: ?
1 sty 19:46
asdf: Chodzi mi czy dobrze wyznaczyłem granice lewo i prawo stronne ( z rysunków)
1 sty 19:48
ICSP: ?
1 sty 19:48
asdf: kropki czarne to wartości funkcji, nie zamalowane to granice.
1 sty 19:50
asdf: pomozesz?
1 sty 19:57
ICSP: a to nie jest zabawa w znaki zapytania
1 sty 19:58
ICSP: brakuje analizy punktu x2 oraz źle policzony f(x3)
1 sty 20:00
asdf: f(x2) pominąłem bo źle narysowałem, pomińmy te x2 ok?
f(x3) = 3
x→3− = 1
x→3+ = 3
tak?
1 sty 20:04
asdf: ?..
1 sty 20:33
ICSP: wygląda dobrze.
1 sty 20:54
asdf: ok, dzieki
1 sty 21:29