ruch drgający
Mlok: Znajdź czas po ktorym punkt drgający wychyli się z położenia rownowagi o polowe amplitudy.
Okres drgan wynosi 4s. Faza początkowa 0.
odpowiedź 1/3 s
1 sty 17:38
1 sty 18:52
hwdtel i Zen64:
Ty mateusz powinnieneś spacerować z pieskiem po spacerniaku :
Dokładnie:
| ⎧ | x=Asinα | |
| ⎨ | sinα=12 |
|
| ⎩ | α=2πtT | |
1 sty 19:32
Mateusz:
Znowu ten,ta,to tu przylazło Ty nie mow mi co mam robic telewizyjna zakało narodu.
1 sty 19:49
Obywatel:
i co my tu obserwujemy−znajomy obrazekTo telewizyjne a uprzywilejowane bydlę,ten
łebmajster jeszcze się nie przewietrzył. A fe nieustające prosię

!
3 sty 07:23
Mateusz:
Prosiak narobi mniej smrodu niz ty tutaj.
3 sty 09:28