matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja
isia :
jak narysować funkcję y=IIx−1I−2I
1 sty 17:02
krystek:
1) y=x−1 2)y=Ix−1I 3)y=Ix−1I−2 4 podana
1 sty 17:04
isia :
coś takiego ?
1 sty 17:11
krystek:
Tak fiolet
1 sty 17:19
isia :
dziękuje
1 sty 17:31