matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Znajdź asymptoty funkcji
99:
x
2
−1
f(x)=
x
2
−4
prosze tylko o podanie odpowiedzi
1 sty 11:02
AS:
Asymptoty pionowe x = ± 2 Asymptota pozioma: y = 1 dla x → ±
∞
1 sty 11:15
99:
dziękuje
1 sty 11:20