matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
gsg
lulu:
Czy ktos moze napisac obliczenia do tego bo jakos mnie zacmilo i nie wiem jak to zrobic
1
3
−
=?
2x
8x
30 gru 20:10
Artur_z_miasta_Neptuna:
1
3
1
4
3
4
3
1
−
=
*
−
=
−
=
2x
8x
2x
4
8x
8x
8x
8x
30 gru 20:11
Licealista:
1
x
(
1
2
−
3
8
)=
?
30 gru 20:11