matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pole koła
zad:
Pole koła ograniczonego okręgiem (x − 3)
2
+ (y + 1)
2
= 7 jest równe..
30 gru 15:32
SD:
7π
30 gru 15:36
asdf:
P = πr
2
równanie okręgu: (x−a)
2
+ (y−b)
2
= r
2
30 gru 15:37