matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ekstremum + monotonicznosc
Szyszunia:
zobliczyc ekstremum i monotoniczność funkcji y=(x2)/x2−9 i y=ex/x
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/14479_457869917610748_953901935_n.jpg
sprawdzilby ktos czy dobrze rozwiazalam?
30 gru 11:28
Artur z miasta Neptuna:
Pierwsze dobre wyliczenia ... natomoast brknodpowiedzi ... gdzie podane przedzialy monotonicznosci ... Gdzie podane ekstremum i podany rodzaj drugie ... pochodna ... spojrz co ty skrocilas
30 gru 11:38
Artur z miasta Neptuna:
Dlaczeo Df = R
30 gru 11:39