matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykres tg^2x
Cusack:
Jak narysować wykres tg
2
x ? Wiem jak wygląda, ale nie wiem jak do tego dojść
30 gru 00:37
Cusack:
to jest to samo?
30 gru 00:41
Mila:
−π
π
Zaczne tylko w przedziale: (
;
)
2
2
tg0=0; (tg0)
2
=0
π
1
tg
)
2
=(
√
3
/3)
2
=
3
3
π
(tg
)
2
=1
4
30 gru 00:47
Cusack:
dzięki
30 gru 01:07