matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ile to jest?
anka:
log
3
x = −3
29 gru 22:26
Artur z miasta Neptuna:
X= 3
(−3)
29 gru 22:27
anka:
jak to? nie rozumiem...
29 gru 22:35
Dominik:
a czym jest logarytm?
https://matematykaszkolna.pl/strona/217.html
29 gru 22:36
anka:
czyli nie da się bo tam jest "−"?
29 gru 22:37
Aga1.:
Artur Ci rozwiązał
1
3
−3
=
27
29 gru 22:38