matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastek
Tarkus:
wykaz ze liczba x jest naturalna jesli x=
√
5
−
√
(1−
√
5
)
2
29 gru 17:13
Kinga:
x=
√
5
−|1−
√
5
| x=
√
5
−(
√
5
−1) x=
√
5
−
√
5
+1 x=1
29 gru 17:16
lipa:
też wlasnie robie to zadanie
29 gru 17:17