111111
1111: oblicz wartości pozostałych funkcji trygonometrycznych kąta ostrego alfa wiedząc ze α =3/4
29 gru 14:05
Piotr:
wiedząc, że POPRAW

narysuj sobie trojkat prostokatny.
29 gru 14:10
1111: ?
29 gru 14:13
Tad:
co jest równe 3/4

?
Przepisz choć poprawnie −
29 gru 14:30
Licealista: Ale co sinα , cosα, tgα czy ctgα


? Precycyjnie
29 gru 14:35
1111: no nie ma właśnie podane tylko ze alfa =3/4
29 gru 16:38
lipa: no to jak obliczyć wartość pozostałych jak nie ma podanej ani jednej
29 gru 17:18
Artur_z_miasta_Neptuna:
| | 3 | |
jeżeli α= |
| .... to zadanie nie ma sensu |
| | 4 | |
29 gru 17:21